ฟานเดอเบ็ค

ฟานเดอเบ็ค

ฟานเดอเบ็ค กองกลางแมนเชสเตอร์ยูไนเต็ดและสโมสรในพรีเมียร์ลีกอังกฤษยังไม่ได้ยื่นคำร้องขอย้ายทีมกับ “ปีศาจแดง” ที่มีข่าวลือกับโรนัลด์เดอบัวส์อดีตสตาร์ดัง เตะดัตช์

ในช่วงสองสามฤดูกาลที่ผ่านมาผลงานที่โดดเด่นของฟานเดอร์เบ็คกับทีมชาติอาแจ็กซ์, อัมสเตอร์ดัมและเนเธอร์แลนด์ได้รับความสนใจจากหลายทีม ก่อนที่จะเป็นคนสุดท้ายยูไนเต็ดเกณฑ์เขาไปร่วมทัพเมื่อซัมเมอร์ที่แล้ว ในตอนแรกมีมูลค่า 40 ล้านปอนด์หลายคนเชื่อว่าเขาจะเป็นกระดูกสันหลังของทีมในไม่ช้า

แต่จนถึงตอนนี้ชีวิตของฟานเดอเบ็คในฐานะนักเตะของแมนเชสเตอร์ยูไนเต็ดไม่เคยสวยงามอย่างที่คิด เขาลงเล่นในลีกเพียง 13 ครั้งและได้ลงเล่นจริงเพียงสองเกมเท่านั้น ไม่กี่วันที่ผ่านมามีข่าวลือว่าแข้งวัย 23 ปีไม่พอใจอย่างมากกับสถานการณ์ของเขา มีข่าวลือว่าอาแจ็กซ์พร้อมที่จะนำเขากลับมาสู่ทีมจนกว่าเขาจะต้องการออกจากทีมในช่วงซัมเมอร์นี้

DeBoer ซึ่งปัจจุบันเป็นโค้ชของทีมเยาวชนของ Ajax และเป็นผู้บริหารตัวแทนเดียวกับ Van de Beck กล่าวว่า: เขาไม่ได้คุยกับพวกเขาด้วยซ้ำ เขามุ่งเน้นไปที่การฟื้นตัวจากอาการบาดเจ็บที่ข้อเท้า และมันไม่เป็นความจริงที่เขาเรียกร้องการย้ายจากแมนเชสเตอร์ยูไนเต็ด


แน่นอนว่าตัวแทนของเขาบอกฉันว่าโชคไม่ดีที่เขาไม่ได้ลงเล่น เขาเริ่มลงเล่นในลีกเพียง 2 นัดในฝั่งของโซลชาซึ่งไม่ใช่สิ่งที่เขาต้องการเมื่อย้ายมาร่วมทีมแมนเชสเตอร์ยูไนเต็ด แต่เขาก็ไม่ได้กังวลอะไรเลย … แน่นอนว่าเขาต้องการลงเล่นทุกนัด แต่เขาไม่กังวลว่าเขาจะไม่มีวันประสบความสำเร็จที่นั่น

ฟานเดอเบ็ค

Van de Beck Manchester United midfielder and English Premier League clubs have not submitted a request for a transfer with the “Red Devils” rumored to Ronald de Bois, former star. Dutch kick

Over the past few seasons, Van der Beck’s outstanding contributions to Ajax, Amsterdam and the Netherlands have garnered the attention of many teams. Before being the last, United enlisted him to join the army last summer. Initially worth £ 40m, many believe he will be the backbone of the team soon.

But until now, Van de Beck’s life as a Manchester United player has never been as beautiful as it seems. He has only played 13 times in the league and has played only two games. A few days ago there were rumors that the 23-year-old was highly unhappy with his situation. Rumor has it that Ajax is ready to bring him back to the squad until he wants to leave this summer.

DeBoer, now the coach of Ajax’s youth team and the same representative executive as Van de Beck, said: He didn’t even talk to them. He’s focused on recovering from an ankle injury. And it is not true that he is demanding a transfer from Manchester United.


Of course his agent told me that unfortunately he didn’t play. He has only made two league appearances on Solcha’s side, which was not what he wanted when joining Manchester United. But he’s not worried at all… Of course he wants to play every match. But he was not worried that he would never be successful there.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>> เว็บหวย <<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<

admin