ไม่ได้ไปต่อ!แมนซิตี้วางแผนโละ4แข้งพ้นทีม

ไม่ได้ไปต่อ!แมนซิตี้วางแผนโละ4แข้งพ้นทีม

แมนซิ ตี้สโมสรชั้นนำในเวทีพรีเมียร์ลีกอังกฤษพร้อมที่จะขายราฮีมสเตอร์ลิง, ริยาดมาห์เรซ, กาเบรียลเฆซุสและอายเมอริคลาปอร์เต้ในช่วงซัมเมอร์นี้ รายงานของเดลี่เมล์สื่อชั้นนำของเมือง

“เดอะบลูส์” กำลังวางแผนที่จะปรับปรุงกองทหารของพวกเขา พวกเขาจะทำเช่นนั้นไม่ว่าจะคว้าแชมป์ยูฟ่าแชมเปี้ยนส์ลีกหรือไม่ก็ตาม ล่าสุดมีข่าวว่าแมนเชสเตอร์ซิตี้ต้องการล่าตัวแฮร์รี่เคนและแจ็คกรีนทีมลิชฟิลด์ดังนั้นพวกเขาจึงต้องการเงินก้อนใหญ่ในการเสริมทัพ

รายได้ของสเตอร์ลิงไม่ได้รับการการันตีว่าจะเป็นทีมที่แท้จริงในขณะนี้ ในกรณีของมาห์เรซแม้ว่าเขาจะทำผลงานได้อย่างโดดเด่นในช่วงหลัง แต่แมนฯ ซิตี้จะปล่อยเขาไปหากเขาได้รับข้อเสนอที่คุ้มค่า

สื่อเดิมระบุเพิ่มเติมว่าอาร์เซนอลสนใจทั้งสเตอร์ลิงและมาห์เรซโดยมิเกลอาร์เตต้ากุนซือ “บิ๊กปืนใหญ่” เดิมทำงานร่วมกับทั้งสองคน ในขณะที่ยังคงเป็นผู้ช่วยผู้จัดการทีมแมนฯ ซิตี้ โจเซป กวาร์ดิโอล่า แต่ปัญหาของ “ปืนใหญ่” ก็คือในฤดูกาลหน้าพวกเขาจะไม่ได้เล่นถ้วยยุโรป ยังไม่รู้ว่าทีมของอาร์เตต้า

คุณจะมีเงินเท่าไหร่สำหรับภารกิจเสริมกำลัง? ในขณะเดียวกันเราต้องรอดูว่าบาร์เซโลนาและมาดริดกำลังตามล่าหาสเตอร์ลิงหรือไม่หลังจากที่พวกเขาแอบเหล่อดีตแข้งลิเวอร์พูลหรือไม่

แมนซิ

Mansi , the top clubs in the English Premier League stage are ready to sell Raheem Sterling, Riyadh Mahrez, Gabriel Jesus and Aymeriklapo. Marte this summer Report of the Daily Mail, the city’s premier media.

“The Blues” are planning to improve their troops. They will do so whether they win the UEFA Champions League or not. Recent news that Manchester City want to hunt Harry Kane and Jack Litchfield Green team, so they need big money to reinforce .

Sterling’s revenue is not guaranteed to be a real team at this time. In the case of Mahrez, although he has performed outstandingly in the last few months, Man City will let him go if he gets a worthy offer.

The original media added that Arsenal are interested in both Sterling and Mahrez by manager Miguel Arteta. “Big Cannon” originally worked with both of them. While still being an assistant manager for Manchester City, Josep Guardiola, the problem with the “big guns” is that next season they will not play the European Cup. Still don’t know Arteta’s team.

How much money will you have for reinforcement missions? In the meantime, we have to wait and see if Barcelona and Madrid are on the hunt for Sterling after they sneak peek at the former Liverpool footballer.

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก : >>> มาเก๊า <<<
ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ : >>> ที่นี่ <<<

admin